Salut inicia aquest divendres un cribratge intensiu a Martorell

Es faran tests de detecció a la població asimptomàtica a partir de 16 anys

El Departament de Salut posa en marxa aquest divendres a Martorell un cribratge intensiu per detectar possibles contagis de covid-19 entre els majors de 16 anys.

Les proves es faran de dilluns a dissabte durant diverses setmanes per tal de garantir una repercussió àmplia i evitar aglomeracions.

El cribratge es centralitzarà a la Biblioteca de Martorell, on es faran tests de detecció de 15 h a 20h de dilluns a divendres, mentre que els dissabtes estarà obert de 9 h a 15 h. Les proves estan adreçades a la població asimptomàtica i els resultats es comunicaran als pacients 15 minuts després de fer el test.

Salut recorda que les persones amb símptomes o que hagin estat contactes estrets d’un cas positiu de covid-19 han d’adreçar-se al seu CAP.

El Departament de Salut remarca que aquest cribratge forma part d’una estratègia conjunta en la lluita contra la covid-19 del Departament amb l’Atenció Primària Metropolitana Sud de l’Institut Català de la Salut, també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell i el Servei de Vigilància Epidemiològica.