Una avioneta s’accidenta prop de l’aeroport de Sabadell

L'accident ha obligat a tallar la circulació de trens de Rodalies

L'avioneta monomotor estavellada a les vies de tren de Rodalies properes a l'aeroport de Sabadell. SEM

Una dona ha resultat ferida menys greu aquest dissabte a la tarda en un accident d’avioneta a prop de l’aeroport de Sabadell. Segons han informat diversos cossos d’emergències a l’Agència Catalana de Notícies (ACN), la ferida és la pilot de l’aeronau, que s’ha estavellat fora del recinte de l’aeròdrom.

Fruit del succés, s’ha activat la fase d’emergència de l’aeroport i Protecció Civil de la Generalitat ha activat el pla especial per a emergències aeronàutiques de Catalunya (AEROCAT). L’avís de l’accident s’ha rebut a les 18.04 de la tarda i s’han traslladat fins al lloc dels fets tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, tot i que inicialment se n’havien activat vuit.

Protecció Civil també ha posat en prealerta el pla d’emergències en transport de viatgers per ferrocarril (FERROCAT), ja que s’ha tallat la circulació de Rodalies al municipi, la qual cosa afecta les línies R4 –de Sant Vicenç de Calders a Manresa per Vilafranca del Penedès, Barcelona, Sabadell i Terrassa– i R12 –de l’Hospitalet de Llobregat a Lleida per Manresa–.