Un detingut a Sabadell en un operatiu policial per dissoldre un ‘botellón’ multitudinari

L'Ajuntament investigarà l'actuació arran d'unes imatges que mostren un agent donant una puntada de peu a un noi

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Policia Municipal de Sabadell. Foto CEDIDA

La Policia Municipal de Sabadell ha detingut un noi de 19 anys en una actuació per dissoldre un ‘botellón’ multitudinari al pati interior d’una illa de cases. Segons detalla l’Ajuntament, diversos veïns van avisar la policia al voltant de les set del vespre d’aquest dimarts per alertar que hi havia un centenar de joves provocant molèsties.

En arribar els agents, bona part del grup va fugir mentre alguns joves van increpar la policia. Un d’ells va arrencar el número d’identificació d’un agent i el va agredir, motiu pel qual va ser detingut. Alhora, a través de les xarxes socials s’han difós imatges que mostren un policia donant una puntada de peu a un noi. L’Ajuntament ha anunciat que obrirà una investigació per esclarir els fets.

Els fets van passar al pati interior dels carrers de Lucà, Marcial i Ovidi. El jove detingut està acusat d’un presumpte delicte d’atemptat a l’autoritat, mentre l’agent agredit va ser atès per lesions lleus. En paral·lel, l’Ajuntament explica que va haver un altre noi que va fugir llençant una ampolla de vidre contra un dels efectius policials sense arribar a ferir-lo.

A banda del detingut, la Policia Municipal va identificar tres joves més. El consistori sosté que vol obrir una investigació interna per analitzar les circumstàncies de l’actuació “i disposar de totes les dades”.