VÍDEO: Inesperat final de la sabadellenca Sharonne en la seva actuació al Benidorm Fest

La representant catalana va fer esclatar les xarxes socials amb el seu final apoteòsic

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El 31 de gener al vespre es va disputar la primera semifinal del Benidorm Fest, que obria l’edició d’enguany. Hi participaven nou candidatures i solament quatre avançaven cap a la gran final de diumenge. Després d’una votació ajustada i amb moltes sorpreses, els escollits per tornar a actuar el cap de setmana van ser el canari Agoney, el grup madrileny Megara, la valenciana Fusa Nocta i la madrilenya Alice Wonder.

Tot i que no va poder passar a la final, l’única representant catalana de la semifinal va fer esclatar el Palau L’Illa de Benidorm. La sabadellenca Sharonne, guanyadora del Drag Race Espanya, va ser l’encarregada d’obrir les nou actuacions i no va deixar ningú indiferent.

Després d’una gran posada en escena, carregada de força i energia, el seu gest final va posar la cirereta del pastís a una gran proposta per representar-nos a Eurovisió. La seva presència va fer esclatar les xarxes socials, que van aplaudir la seva gran posada en escena. De fet, fins i tot l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, van felicitar Sharonne per la interpretació de la cançó ‘Aire’.

Els aplaudiments, però, no van ser suficients per avançar a la final. Tant el jurat com el televot la van deixar en sisena posició, mentre que el jurat demoscòpic la va posicionar en setè lloc. En global, Sharonne va acabar sisena posició amb 87 punts.

Aquest és el vídeo del final de la seva actuació: