Sabadell inicia un programa de suport a la digitalització de micropimes i persones treballadores autònomes

L'objectiu és potenciar la  presència de l'empresa a internet

L’Ajuntament de Sabadell inicia un nou programa de suport a la digitalització de  micropimes i persones treballadores autònomes. L’objectiu és potenciar la  presència de l’empresa a internet. Aquesta experiència pilot arrenca amb 10  negocis participants que entre juny i desembre de 2021 rebran 60 hores de  formació grupal i 4 hores addicionals d’acompanyament individual i personalitzat  per poder tractar aspectes concrets del negoci i posar en pràctica els continguts  teòrics i pràctics tractats a les sessions de formació, resoldre dubtes i donar suport  en el procés de transformació digital.  

Com indica la tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i  Impuls Administratiu, Montse González “la digitalització no és una opció , sinó  una necessitat real i present per a tothom. Pel que fa a les empreses volem  estar al seu costat i ajudar-les a millora la capacitat de resposta i adaptació”. 

El present programa tracta aspectes clau dels negocis digitals com establir una  estratègia de comunicació i màrqueting online a nivell de planificació fins a eines  per millorar el posicionament en cercadors, la utilització d’analítica web i de xarxes  socials, així com l’ús de canals de venda online. El curs està impartit per una  empresa especialitzada a oferir serveis de consultoria, formació i investigació en  màrqueting digital i digitalització d’empreses. 

El programa s’adreça a empreses de petita dimensió de diversos sectors. Com  indica la tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls  Administratiu, Montse González “arribant a totes les empreses  independentment de la seva dimensió podrem millorar la competitivitat del  nostre teixit productiu i, per tant, reactivar l’economia. Des de l’administració  insistim en aquesta oportunitat i en la voluntat de potenciar els projectes  relacionats amb innovació i digitalització”.  

El programa de digitalització es veu complementat amb altres accions formatives  que ja s’estan desenvolupant durant tot l’any, adreçades a ajudar a les empreses a  fer aquest pas cap a la digitalització.

Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a 

Qualsevol empresa interessades en el programa de suport a la digitalització pot  adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de  Sabadell enviant un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat. Les consultes  seran recollides i es tindran en compte per a properes edicions d’aquest programa  o per poder participar en alguns dels mòduls formatius previstos fins desembre. De  fet, la inscripció està oberta per a les empreses que només estiguin interessades  en algun tema en concret dels tallers previstos en aquest programa.