L’hospital Parc Taulí de Sabadell tornarà a admetre visites a pacients

La mesura afecta tots els pacients menys els ingressats a la segona planta de l'edifici Albada i a Urgències

L’hospital Parc Taulí de Sabadell reprendrà aquest dimarts les visites a pacients, tant si es troben ingressats per covid-19 com si no, amb l’excepció dels que es trobin a la segona planta de l’edifici Albada i a Urgències. La mesura s’aplica als pacients que es trobin a planta, a la Unitat de Cures Intensives i Semcrítics, i a l’espai recentment posat en funcionament del Frontal Gran Via.

Des del centre s’ha establert un règim que funciona de manera que a l’àrea d’hospitalització els dies parells podran rebre visites aquells pacients que es trobin en llits de número parell, mentre que els dies senars en podran rebre els de llits senars. El centre assenyala que es posarà en contacte amb els familiars per detallar la situació.

D’aquesta manera, als edificis Taulí, Albada i VII Centenari es podran rebre visites de 13.00 a 14.00 hores. El mateix horari s’aplicarà a l’UCI i a l’UCI situada al Frontal Mòdul A.

A l’UCI Frontal Mòdul B s’hi ha habilitat un horari de visites de 14.30 a 15.30 hores, mentre que a la unitat de semicrítics s’hi podran rebre visites de 13.30 a 14.30 hores. Tant a les UCI com a semicrítics, caldrà que sempre hi accedeixi el mateix acompanyant.