Circ i teatre, per acabar la temporada de Ca l’Estruch, aquest cap de setmana a Sabadell

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel presenta “Experiment(s)3” a La Vela i Encert Teatre proposa una obra de Jordi Sánchez i Pep Anton Muñoz

Aquest cap de setmana s’acaba la temporada de gener a juny a la fàbrica de creació  de les arts en viu Ca l’Estruch. S’hi podrà veure un espectacle de circ i un de teatre. 

El divendres 4 de juny, a les 8 del vespre, el Centre de les Arts del Circ Rogelio  Rivel presenta Experiment(s)3, a La Vela. Els alumnes d’aquest centre, en una  residència a la fàbrica creualtenca, tenen per objectiu posar damunt la pista els  seus números amb l’ajuda d’un director –procedent del centre– i d’un il·luminador 

–procedent de Ca l’Estruch–. Per als participants aquesta proposta representa una  primera immersió en l’àmbit professional. I, per al públic, comporta una fantàstica  oportunitat per comprovar com creix el nivell tècnic i artístic dels futurs talents del  circ a Catalunya. 

I el dissabte 5 de juny, també a les 8 del vespre, al teatre de l’equipament municipal,  Encert Teatre convida a veure Avui no sopem, del tàndem Jordi Sànchez i Pep  Anton Gómez. Es tracta d’una comèdia que parteix de situacions socials totalment  vigents, com els problemes econòmics de les famílies i el desig de marxar a viure  fora de la ciutat. La Maria Teresa i en Vicenç són un matrimoni de classe mitjana  que viu a Barcelona. Estan jubilats i fa temps que es plantegen marxar de la ciutat  i anar a viure a la masia del poble, però no s’acaben de decidir. Perquè una filla de  gairebé quaranta anys que encara viu amb ells i un fill amb cara de pocs amics els  ho impedeixen.