fbpx

800 persones assisteixen a La Setmana del Llibre de Sabadell

Avatar photo

Un total de 797 persones han passat per la segona edició de La Setmana del Llibre SBD, que s’ha dut a terme a l’auditori del Casal Pere Quart del 18 al 28  de novembre. A aquests assistents, caldria afegir els centenars de persones que van passar per les parades de llibres instal·lades a la Rambla, en el marc de la Setmana, diumenge al matí. 

En total s’han portat a terme 70 presentacions de llibres (7 d’àmbit general i  63 d’àmbit local), una taula rodona de periodisme, una xerrada sobre un àlbum  il·lustrat i 9 espectacles amb propostes musicals, de teatre i poesia.  

Alguns d’aquests llibres han estat obres col·lectives per la qual cosa, un total  de 75 autors (68 autors locals) han passat per La Setmana del Llibre SBD.  Així mateix, durant el diumenge de signatures a la Rambla de Sabadell, 46 autors van estar parlant i signant els seus llibres davant del Casal Pere Quart.  

Davant d’aquest resultat, Carles de la Rosa, regidor de Cultura, afirma que “la  idea no és créixer infinitament sinó trobar el model de setmana més  adient perquè sigui el millor aparador per al talent local literari. Tenim grans noms literaris a casa i d’altres que mereixen totes les oportunitats perquè siguin coneguts i valorats. Per això fem La Setmana, l’únic cicle literari enfocat a l’autoria local a Catalunya, un cicle únic pensat per al  talent quilòmetre 0 i els escriptors i la ciutadania ens ha respost amb una molt  bona assistència perquè se’l senten molt seu des del primer dia”. Carles de la Rosa també ha volgut afegir: “Saps que un cicle funciona quan en la  seva segona edició ja s’ha convertit en una trobada imprescindible”. 

Val a dir que, a més de La Setmana, la programació anual compta amb propostes que permeten descobrir i donar a conèixer l’obra d’escriptors i escriptores al llarg de l’any com el cicle Oliver i Companyia i també, evidentment, la programació de Sant Jordi. 

Una altra mostra de l’interès que ha suscitat la Setmana del Llibre és que la programació ha estat clicada a la pàgina web de cultura més de 3.500 vegades durant aquest mes de novembre. La Setmana del Llibre SBD ha comptat amb la col·laboració de La Llar del llibre, Mala Peça i Abacus Cooperativa.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Ordino aprova l’exposició pública de la revisió excepcional del POUP

Notícia següent

La sequera obliga a reduir el consum d’aigua a Sant Cugat

Notícies relacionades