Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Sabadell rep una subvenció de 570.000 € per contractar 25 persones en atur

Avatar photo
La majoria dels contractes es preveuen d’una durada aproximada de sis mesos amb una data màxima d’execució fins a 31 de desembre de 2024

La Junta de Govern Local de Sabadell ha acceptat avui una subvenció de la Diputació de Barcelona de 572.195 € amb l’objectiu de formar i contractar, per part de l’administració, persones en atur que tenen dificultats afegides o especials a l’hora de trobar feina.

A la vegada, amb aquests projectes es fan obres i serveis d’interès general i social a la ciutat. Tal com indica la mateixa subvenció atorgada per la Diputació, en aquestes formacions i contractacions es prioritzen els col·lectius més vulnerables.

El pla forma part de les mesures adoptades per contribuir a rebaixar les taxes d’atur als municipis de Barcelona i millorar i fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones, així com a contribuir al desenvolupament econòmic dels territoris de la demarcació.

A Sabadell, l’aportació d’enguany de la Diputació permetrà contractar 25 persones per part de Promoció Econòmica de Sabadell S.L. per al desenvolupament d’activitats laborals en l’administració municipal. La majoria dels contractes es preveuen d’una durada aproximada de sis mesos amb una data màxima d’execució fins a 31 de desembre de 2024. Les principals especialitats són fusteria, pintura, logística, construcció, auxiliar administratiu, gestió d’esdeveniments i consergeria.

En aquest cas, a les subvencions ja atorgades per part del Servei d’Ocupació de Catalunya a l’Ajuntament de Sabadell per a la contractació de persones en atur, s’afegeix també l’aportació de la Diputació de Barcelona.

Les ofertes de feina seran publicades al web www.vaporllonch.cat (apartat processos de selecció)  i a la borsa de treball en línia de l’Ajuntament.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

En estat crític després de desmaiar-se dins del cotxe de l’autoescola

Notícia següent

L’Alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, hospitalitzat per un problema de salut

Notícies relacionades