Sabadell rep 240.000 € per consolidar la xarxa de dones empresàries

La iniciativa té com a objectiu apoderar les dones emprenedores i donar visibilitat a l’emprenedoria i el talent femení en l’àmbit d’empresa

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Sabadell destinarà 240.323,25 € d’una subvenció de la Diputació de Barcelona a donar suport al teixit productiu local i fomentar la innovació. L’acceptació de la subvenció s’ha aprovat avui a la Junta de Govern Local.

 

Entre els projectes que es portaran a terme mitjançant aquesta subvenció destaca reeditar per tercer any consecutiu el programa de mentoratge “Ara Dona” per consolidar la xarxa de dones emprenedores i empresàries de Sabadell.

 

La iniciativa té com a objectiu apoderar les dones emprenedores, donar visibilitat a l’emprenedoria i el talent femení en l’àmbit d’empresa, fer valdre les dones empresàries i directives del territori i contribuir a incrementar el nombre de projectes d’emprenedoria liderats per dones que acabin en la posada en marxa de nous negocis. El programa, adreçat a les dones emprenedores, directives i empresàries de Sabadell, contempla accions d’acompanyament, formació i creació de xarxa relacional.

 

Des de la Diputació de Barcelona es busca també donar suport al foment de la innovació verda i digitalització que permet apropar solucions a les empreses. A més, des de Sabadell es continuarà participant amb altres ajuntaments en projectes com la modernització de polígons de la ciutat a través del foment de la sostenibilitat i la simbiosi industrial per contribuir a revalorar els recursos sobrants que generen les empreses.

 

I en la línia de la transició digital i l’adopció de noves tecnologies, el projecte Open industry 4.0 ofereix una  comunitat virtual o espai firal virtual, on les empreses que vulguin innovar, poden trobar proveïdors tecnològics que les acompanyaran a fer el pas cap a la indústria 4.0.