Diumenge, 14 d'abril de 2024
És notícia

Sabadell acull la inauguració del Festival de Dansa Metropolitana 2024

Avatar photo
La línia argumental del festival d’aquest any, que aplega 270 propostes de dansa en dotze ciutats, són les danses urbanes

Coincidint amb la Capitalitat de la Cultura Catalana, Sabadell acull enguany  l’espectacle inaugural del Festival de Dansa Metropolitana 2024. L’acte,  divendres, 1 de març, a les 20h a la plaça de l’Argub, anirà a càrrec de la  companyia marsellesa Accrorap que, sota la direcció de Kader Attou i amb la  peça Prélude, escenifica la història de la trobada entre la música de Romain  Dubois i el físic dels ballarins. A les 18h, el festival s’iniciarà amb una batalla de freestyle de Be Soul All*Star Battle, organitzada per Soul Headquarters, a  l’skatepark del Parc Catalunya. 

La línia argumental del festival d’aquest any, que aplega 270 propostes de  dansa repartides en dotze ciutats, són les danses urbanes i és per això que  l’escenari de l’skatepark del Parc Catalunya i el format de “batalla” són els  protagonistes de l’obertura d’aquesta setena edició. Participaran els quaranta millors ballarins (guanyadors i finalistes) que han passat per les edicions  passades.  

Programació cap de setmana 

La programació a Sabadell comptarà amb diverses activitats que es faran a  diferents sales i carrers durant el mes de març. Així, dissabte 2 de març, la  Cia. Unaiuna presenta SCROLL. a les 20 h a l’Estruch. Una proposta on quatre intèrprets, davant del mirall de les xarxes socials i les pautes amb què aquestes ens coreografien, ens mostren un retrat a la vegada íntim i algorítmic  en el qual el sentit de l’humor i la tragèdia gairebé es toquen.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Es millorarà el trànsit i la seguretat a l’N-240 entre Lleida i les Borges

Notícia següent

Manresa participa a la visita de representants locals de Catalunya i Balears

Notícies relacionades