Sabadell congela les tarifes d’autobús urbà per al 2022

Es mantindran els preus per segon any consecutiu

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un any més, l’Ajuntament no modificarà les tarifes del servei d’autobusos urbans de la ciutat de cara al 2022, i mantindrà els preus aprovats al 2020. En el context actual, s’aposta per oferir un servei de qualitat accessible per a tothom i així continuar amb la fidelització dels usuaris.

Aquesta decisió s’ha pres per facilitar que la ciutadania utilitzi aquest servei, de manera que s’ajudi a reduir l’impacte econòmic que la COVID-19 està suposant en la població.

Actualment, s’ha recuperat un 85% de la demanda respecte a l’any 2019, percentatge per sobre d’altres xarxes de transport del nostre entorn. Aquest fet indica la necessitat de continuar impulsant el transport públic com a element central en la mobilitat de la ciutat.

Pel que fa a l’ús dels abonaments i les targetes multiviatge, es continua mantenint la competitivitat econòmica de l’oferta dels títols propis de Sabadell en relació amb els de l’ATM, que cobreixen altres mitjans de transport i un àmbit geogràfic més enllà del nostre municipi.

A més, l’existència d’aquests permet gaudir d’avantatges com poder accedir a una a T-Jove de Sabadell mensual (en el cas de l’ATM és trimestral).