Sabadell congela les tarifes d’autobús urbà per al 2022

Es mantindran els preus per segon any consecutiu

Un any més, l’Ajuntament no modificarà les tarifes del servei d’autobusos urbans de la ciutat de cara al 2022, i mantindrà els preus aprovats al 2020. En el context actual, s’aposta per oferir un servei de qualitat accessible per a tothom i així continuar amb la fidelització dels usuaris.

Aquesta decisió s’ha pres per facilitar que la ciutadania utilitzi aquest servei, de manera que s’ajudi a reduir l’impacte econòmic que la COVID-19 està suposant en la població.

Actualment, s’ha recuperat un 85% de la demanda respecte a l’any 2019, percentatge per sobre d’altres xarxes de transport del nostre entorn. Aquest fet indica la necessitat de continuar impulsant el transport públic com a element central en la mobilitat de la ciutat.

Pel que fa a l’ús dels abonaments i les targetes multiviatge, es continua mantenint la competitivitat econòmica de l’oferta dels títols propis de Sabadell en relació amb els de l’ATM, que cobreixen altres mitjans de transport i un àmbit geogràfic més enllà del nostre municipi.

A més, l’existència d’aquests permet gaudir d’avantatges com poder accedir a una a T-Jove de Sabadell mensual (en el cas de l’ATM és trimestral).