Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Sabadell és la ciutat catalana amb millor neteja viària

Avatar photo

Segons el sondeig, Sabadell és la ciutat més neta de Catalunya i obté un 64 sobre 100 en neteja viària i és el municipi català amb millor puntuació

Sabadell surt per primer cop com a ciutat ben valorada en neteja viària. Així es desprèn de la darrera enquesta publicada per l‘Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), que ha analitzat aquest aspecte a una setantena capital de província i altres ciutats importants de tot l’Estat. Segons el sondeig, Sabadell és la ciutat més neta de Catalunya i obté un 64 sobre 100 en neteja viària i és el municipi català amb millor puntuació. Li segueix al rànquing de ciutats de Catalunya, tot i que a força distància, Girona, amb una puntuació de 53.

Aquests bons resultats es produeixen després que l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, marqués com a prioritat del govern municipal la millora de la neteja de places i carrers de Sabadell.

En l’estudi, en què s’ha enquestat prop de 7.000 persones, se’ls va demanar sobre una dotzena d’aspectes relacionats amb la neteja de les seves ciutats i també se’ls va sol·licitar una valoració general.

A la classificació global, Sabadell ocupa la quinzena posició de tota Espanya, empatada amb Burgos. L’enquesta situa com a ciutats millor valorades de l’Estat a Oviedo, Bilbao, Vigo, Pamplona i Albacete.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × five =

Notícia anterior

Viñuales es reuneix amb l’Alcalde de Roma per intercanviar visions i models de gestió en patrimoni romà

Notícia següent

El Castell de Lloret de Mar obre les portes a una experiència immersiva

Notícies relacionades