Balanç positiu i bona acollida de la primera Setmana del Llibre de Sabadell

Es treballa perquè l’esdeveniment tingui caràcter anual

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La primera Setmana del Llibre de Sabadell ha tancat aquesta setmana la seva primera edició amb un balanç molt positiu. El Casal Pere Quart ha acollit aquests dies una quinzena d’actes al voltant del món de la literatura, com presentacions, conferències, música, lectures dramatitzades i altres propostes culturals.

El programa, molt complet, ha comptat amb una vuitantena d’escriptors i escriptores, artistes musicals i periodistes. Alguns dels noms que han participat en les trobades temàtiques són Simona Skrabec, Àngels Bassas, Núria Pradas, M. Carme Roca, Plàcid García-Planas, Big Mama Montse, Marta Tafalla, David Fernández, Lu Rois, Empar Moliner, Àlex Torio i Laura Andrés, entre d’altres.

La iniciativa s’ha dut a terme entre els dies 24 i 30 de novembre, diumenge inclòs, amb la finalitat de promoure personalitats literàries tant de la ciutat com del territori català, donar a conèixer el talent literari i fomentar les activitats culturals des de tots els àmbits. L’objectiu d’esdevenir una cita anual estable és avui més a prop després de l’èxit d’aquesta primera edició.