Diumenge, 14 de juliol de 2024
És notícia

10.500 places addicionals a l’R1 I l’R2 Sud amb motiu de la revetlla de Sant Joan

Avatar photo
Durant la revetlla, es duplica el número de places disponibles als trens de rodalia des de Barcelona

Els dies 23 i 24 de juny, Renfe incrementa la seva oferta de transport amb 10.500 places addicionals, amb motiu de la revetlla de Sant Joan. La nit de diumenge i la matinada de dilluns es reforça la capacitat habitual dels trens que enllacen Barcelona amb les poblacions costaneres del Garraf i de la Costa Barcelona – Maresme i la Costa Brava i s’ha previst la circulació de cinc trens especials.

Reforços R2 Sud

La línia R2 sud (Sant Vicenç de Calders- Estació de França per Vilanova i la Geltrú) és la que registra tradicionalment una major demanda en aquesta festivitat i la que comptarà amb més reforços.

Per a atendre l’increment de viatgers s’ha programat la circulació de tres trens especials, un el diumenge que sortirà de l’Estació de França a les 23.36 hores amb destinació Vilanova. El dilluns a primera hora, dos serveis especials més iniciaran el seu recorregut a Vilanova (5.15 h) i Sant Vicenç de Calders (5.30 hores) per tal de facilitar la tornada. De manera especial, els trens amb sortida d’Estació de França a les 21.47 h i a les 22.47 hores la nit de diumenge, així com el tren amb sortida de Sant Vicenç de Calders a les 6.01 h la matinada de dilluns, efectuarà parada a Platja de Castelldefels.

Reforços al Maresme

Pel que fa als serveis de la línia que connecta amb el Maresme, els reforços es concentraran la nit de diumenge per tal de facilitar el desplaçament per celebrar la revetlla. D’aquesta manera, la nit del 23 els serveis de la línia R1 de Rodalies de Barcelona (L’Hospitalet de Llobregat – Maçanet-Massanes per Mataró) incrementaran l’oferta de transport amb la circulació de trens en doble composició.

A més, està previst que circulin dos serveis especials la nit de diumenge amb destinació Mataró i sortida de L’Hospitalet del Llobregat a les 23.27 hores i a les 23.55 hores. Aquests dos trens pararan a totes les estacions del seu recorregut.

A més, es duplicarà la capacitat dels trens la nit de diumenge, a partir de les 20.00 hores, als serveis direcció Vilanova i la Geltrú i Sant Vicenç de Calders, així com la tornada el dilluns a primera hora del matí als trens amb direcció Barcelona.

Dispositiu de seguretat

En coordinació amb Mossos d’Esquadra i Policies Locals es desplegarà un dispositiu especial de seguretat a les poblacions on es desplacen en tren un major nombre de persones per celebrar la revetlla.

D’aquesta manera, des del migdia de diumenge 23 de juny fins a les 08.35 hores de dilluns 24 es desplegarà un dispositiu especial de reforç de personal d’acord amb els protocols habituals a les estacions de Sant Vicenç de Calders, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Platja de Castelldefels, Prat de Llobregat, Mataró, Ocata, El Masnou, Montgat, Arc de Triomf i El Clot. A més, els equips de seguretat acompanyaran alguns dels últims trens del dia 23 i primers del dia 24 de juny.

Per a més informació els clients es poden adreçar als telèfons 900 41 00 41 i 912 320 320, o als webs rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com i a les apps Rodalies i Renfe Cercanías.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 − 13 =

Notícia anterior

El PSOE guanyaria les eleccions generals, segons el CIS

Notícia següent

Pau Palomar, millor nota de les PAU a Catalunya: “Vull ser investigador i dedicar-me a la recerca”

Notícies relacionades