Roben a l’interior d’una furgoneta de paqueteria a l’Hospitalet de Llobregat

Els arrestats tenien 47 antecedents policials

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat dos homes per robar a l’interior d’una furgoneta de paqueteria a l’Hospitalet de Llobregat. Els detinguts tenen 31 i 37 anys, són veïns de Barcelona, se’ls acusa d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle i tenen 47 antecedents policials.
Els fets van tenir lloc el mateix divendres, cap a les 9.00 hores, quan uns agents que feien patrullatge preventiu van observar dues persones manipulant el pany d’una furgoneta de repartiment estacionada. Els dos homes, un amb armilla reflectant com si fos repartidor, en adonar-se’n de la presència policial van abandonar el lloc i van entrar en una botiga d’alimentació propera.
Els agents van comprovar que la porta de la furgoneta havia estat forçada i immediatament van aturar els dos homes. Durant l’escorcoll, els agents van localitzar l’armilla amagada a l’interior dels pantalons i una bossa petita, de plàstic, amb tres tornavisos, entre altres objectes, que havien utilitzat per forçar la furgoneta.
Davant del seu discurs incoherent i les evidències, els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els arrestats, amb 47 antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.