Roba i amenaça amb un ganivet en comerços de Terrassa

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir a un home com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació en comerços de Terrassa (Barcelona), en els quals intimidava a les víctimes amb un ganivet i les colpejava.

En un comunicat, expliquen que el diumenge van detenir a l’home, un veí de Terrassa de 30 anys i de nacionalitat marroquina, i que actuava principalment en la zona de Ca N’Aureli.

El primer fet va succeir la matinada del 6 de desembre quan la víctima, que es dirigia a treballar, era al carrer Galileu i un home la va agafar pel coll i li va donar un cop quan ella va intentar escapar-se.

Després que un altre jove s’acostés, la víctima va llançar el mòbil al sòl i va aprofitar la distracció per a escapar corrent.

Uns dies després, el 15 de desembre, el presumpte agressor va entrar en un establiment de la mateixa zona i va treure un ganivet i va amenaçar a la treballadora perquè li lliurés els diners de la caixa, aconseguint emportar-se un total de 68 euros.ens en la zona de Ca N’Aureli.

Va ser llavors quan la unitat de recerca de la comissaria de Terrassa va obrir una recerca, ja que en tots dos casos la descripció de l’autor coincidia.

A més, la nit del 16 de desembre va haver-hi un altre robatori en un establiment del carrer Faraday del municipi en el qual també va amenaçar a la treballadora de la caixa amb un ganivet, que li va lliurar 450 euros i l’home li va llevar el mòbil de la mans.

La descripció facilitada als agents de l’autor dels diferents robatoris coincidia en tots els casos, amb el que els investigadors van iniciar una cerca i la nit del diumenge el van trobar en la carretera de Martorell.

L’arrestat va passar el dimarts a la disposició del jutjat de guàrdia de Terrassa, que va decretar el seu ingrés a la presó.