Dimarts, 16 de juliol de 2024
És notícia

Ripollet ofereix formació per a comerciants i persones emprenedores

Avatar photo
Es tracta de quatre cursos sobre despeses deduïbles, factura electrònica, Instagram i intel·ligència artificial, que Ripollet Impulsa ha programat per millorar la competitivitat del sector comercial local

Entre els mesos d’abril i novembre, l’Ajuntament de Ripollet, a través de Ripollet Impulsa, ha programat sis sessions formatives, corresponents a quatre cursos, adreçats al comerç local i a persones emprenedores de Ripollet. Es tracta de recursos formatius, destinats a potenciar els seus negocis, amb la incorporació de processos de transformació digital i altres eines que contribueixin a la millora de la competitivitat del sector comercial local i de la qualitat de vida de la ciutadania.

Aquestes formacions, portades a terme per personal tècnic d’Empresa i Comerç, compten amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’una iniciativa ja consolidada, que Ripollet Impulsa adapta anualment a les demandes i necessitats dels professionals del comerç local. Enguany, els cursos programats són:

  • “Coneix les despeses que pots deduir del teu negoci”. 16 d’abril, de 15 a 17 h.
  • “Facturació Electrònica”. 15 d’octubre, de 15 a 17 h.
  • “Instagram”. 18 i 25 de juny i 2 de juliol, de 15 a 17 h.
  • “Intel·ligència Artificial: conceptes bàsics per al teu negoci”. 5 de novembre, de 15 a 17 h.

Les persones interessades, tant comerciants com emprenedores, poden realitzar la inscripció en línia, a través de ripollet.cat. També poden demanar més informació a Ripollet Impulsa (c. de Sant Sebastià, 26 i Parc dels Mestres), al telèfon 935 807 642 o a l’adreça electrònica [email protected].

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 3 =

Notícia anterior

Roses aposta per impulsar l’esport nàutic per dinamitzar el municipi

Notícia següent

Confirmen la sanció de 10.000 € a Sílvia Orriols pels seus comentaris sobre la immigració

Notícies relacionades