Dijous, 19 de juny de 2025
És notícia

El restaurant amb estrella Michelin de Barcelona on pots menjar per 38 euros

Avatar photo
Ubicat en ple cor de la ciutat, el restaurant ofereix una reinterpretació moderna de la cuina tradicional catalana, de la mà del xef Jordi Tarré
Imatge: Prodigi Restaurant

Quan es parla de restaurants amb estrella Michelin, és fàcil pensar en experiències culinàries exclusives i preus elevats. No obstant això, cada vegada més establiments de qualitat ofereixen opcions més accessibles, demostrant que una gastronomia d’alt nivell pot ser al mateix temps assequible. Un clar exemple d’això és un dels més recents èxits gastronòmics de Barcelona, un restaurant que proposa una cuina catalana creativa i de proximitat sense que el compte de la compra sigui un impediment.

. Amb plats elaborats a base de productes locals i de temporada, Prodigi busca combinar l’autenticitat de la cuina mediterrània amb una proposta creativa que convida a una autèntica “aventura culinària moderna”.

Cuina creativa i accessible

Una de les grans sorpreses que ofereix Prodigi és la seva proposta de menú setmanal. Disponible de dimarts a divendres (excepte festius), aquest menú costa només 38 euros, i inclou un entrant, un primer i un segon plat a triar, a més d’un deliciós postre. Tot això, sense incloure les begudes, però amb opcions de maridatge per aquells que desitgin complementar la seva experiència gastronòmica. Aquest menú és una opció ideal per aquells que volen gaudir d’una cuina de gran nivell sense que el preu suposi un obstacle.

A part del menú setmanal, el restaurant també ofereix una carta amb plats a la carta que van des dels entrants (26 euros), fins a opcions de peix (28 euros) i carn (29 euros). Tots ells elaborats amb una base de productes frescos i de proximitat, que atorguen un sabor autèntic i únic a cada plat. Les postres, amb un preu de 13 euros, també destaquen per la seva originalitat, tancant l’experiència amb un toc dolç que reflecteix el compromís del restaurant amb la qualitat.

El seu enfocament de cuina catalana moderna i creativa, combinada amb una proposta gastronòmica accessible, fa que aquest restaurant sigui una de les millors opcions per gaudir de l’alta cuina a Barcelona sense renunciar al sabor ni a la qualitat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
presentació Esbaiola't 2025

L’Esbaiola’t 2025 omplirà de teatre i cultura els carrers d’Esterri d’Àneu del 17 al 20 de juliol

Notícia següent
El cap de Govern, Xavier Espot, durant l'entrevista d'aquest dimecres a RTVA

Xavier Espot no descarta regular el preu dels lloguers a Andorra

Notícies relacionades