Rescaten una noia aferrada a una boia de la platja de Badalona

Els Bombers de la Generalitat han rescatat sana i estàlvia, aquesta matinada, una jove de 22 anys que havia entrat a nedar a la platja de l’Estació, a Badalona, i no n’havia sortit. Els GRAE Sub, els experts en rescat aquàtic dels Bombers, l’han trobat abraçada a una boia.

La noia s’estava amb uns amics a la platja i va decidir prendre un bany nocturn, tot i que duia un braç embenat. Així, va entrar a l’aigua i, al cap d’una estona, els amics la van perdre de vista i tampoc no l’escoltaven. Els companys van donar l’alerta a les 04.36 h, i van explicar als serveis d’emergències que l’havien albirat per darrera vegada a uns 200 metres de la platja.

Immediatament s’han activat 6 dotacions de Bombers de la Generalitat, inclosos efectius del GRAE Subaquàtic en una barca equipada amb focus. Poc després, a les 05.59 h, els experts en rescats aquàtics han trobat la noia aferrada a l’element flotant i en bon estat de salut, tot i que amb una lleugera hipotèrmia. En la recerca i rescat hi han treballat també efectius de Salvament Marítim.