Remodelació total del govern a l’Hospitalet de Llobregat

La nova organització manté vuit àrees executives i entrarà en vigor el proper 1 de juny

El pròxim dimecres, 1 de juny, entrarà en vigor el nou cartipàs, que inclou la redistribució de competències en l’estructura del Govern municipal. La nova organització manté vuit àrees executives.

Les vuit àrees de gestió són les següents: Àrea d’Alcaldia-Presidència, Núria Marín i Martínez; Àrea de Planificació, Territori i Economia, Francesc Belver Vallés; Àrea de Convivència, Seguretat i Mobilitat, José Castro Borrallo; Àrea d’Hisenda, Tic i Atenció Ciutadana, Rocío del Mar Ramírez Pérez; Àrea d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans, Jesús Husillos Gutiérrez; Àrea d’Educació, Innovació i Cultura, David Quirós Brito; Àrea de Participació i Relacions Ciutadanes, María Ángeles Sariñena Hidalgo, i Àrea de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide.

Núria Marín ha nomenat Laura García Manota regidora de govern de Sostenibilitat, Habitatge i Joventut, dins de la nova Àrea de Planificació, Territori i Economia. García Manota manté les competències en matèria d’Igualtat i LGTBI.

Teresa Revilla Sánchez exercirà les facultats de regidora de govern d’Esports, en el marc de l’Àrea de Planificació, Territori i Economia. M. Ángeles SariñenaHidalgo manté la Regidoria de govern de Cultura Popular i Tradicional, en el marc de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura. I Imán Aisa Abdellaoui manté la Regidoria adjunta d’Educació, dins de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura.

Pel que fa als districtes, la distribució és la següent:

  • Districte I (el Centre, Sant Josep i Sanfeliu) José Antonio Alcaide Martín
  • Districte II (Collblanc i la Torrassa) Olga Gómez Fernández
  • Districte III (Santa Eulàlia i Granvia Sud) David Quirós Brito
  • Districtes IV i V (les Planes, la Florida, Pubilla Cases i Can Serra) María Dolores Ramos Zafra
  • Districte VI (Bellvitge i Gornal) Teresa Revilla Sánchez