Dimecres, 17 d'abril de 2024
És notícia

Referents d’Ocupació Juvenil va atendre 660 joves durant 2020

Avatar photo

El programa municipal acompanya el jovent de la ciutat en la seva transició al món laboral o en el retorn al sistema educatiu

Referents d’Ocupació Juvenil ha tancat l’any 2020 amb 660 joves atesos, que van generar un total de 805 actuacions d’assessorament, informació i tutories en els àmbits de la formació i del món laboral, contribuint així a la millora de l’ocupabilitat i facilitant i acompanyant el jovent en la seva transició al món laboral o en el retorn al sistema educatiu.

Els joves usuaris del programa van ser atesos de manera presencial, amb cita prèvia, o de manera telemàtica. El projecte —que està coordinat per l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social i la Regidoria de Joventut—pretén facilitar i acompanyar la transició dels joves del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

Cal destacar que més de 100 joves atesos a Referents d’Ocupació Juvenil han estat derivats i adherits a recursos de formació ocupacional de L’Hospitalet i de municipis veïns, com ara programes de formació i inserció (PFI), projectes singulars, cases d’oficis, formació d’oferta en àrees prioritàries (FOAP) o formacions del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Pel que fa a l’àmbit laboral, s’ha treballat l’acompanyament en la recerca de feina buscant oportunitats laborals en el nou context econòmic, marcat per la crisi provocada per la Covid-19.

Enguany, el programa Referents d’Ocupació Juvenil de la Garantia Juvenil ja ha iniciat una nova edició i compta amb tres tècniques orientadores que atendran les consultes a les oficines de l’Àrea d’Ocupació (carretera del Mig, 85-87) i a l’Oficina Jove (carrer del Llobregat, 127-141).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Port de Barcelona i les terminals preparen el camí cap a la transició energètica

Notícia següent

Pugen els grups escolars confinats

Notícies relacionades