Reconeixement als millors Treballs de Recerca de Batxillerat a Sant Joan Despí

Avatar photo

Aquesta ha estat la XVIII edició dels Premis Treballs de Recerca, que estan adreçats a l'alumnat de segon de batxillerat

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha entregat els Premis Treballs de Recerca ‘Ciutat de Sant Joan Despí’ 2023, un reconeixement als millors treballs de recerca de batxillerat fets per l’alumnat dels centres de secundària postobligatòria de la ciutat durant aquest curs escolar. Aquests premis volen incentivar el desig d’adquirir coneixements i d’investigar, animar a la curiositat intel·lectual i contribuir a la formació de l’alumnat.

L’acte d’entrega dels Premis Treballs de Recerca 2023 ha tingut lloc el dimarts 28 de març a l’Àrea de Serveis a la Persona, presidit per l’alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García. Durant l’acte, cada alumne ha fet una petita intervenció per presentar el seu treball.

 

Aquesta ha estat la XVIII edició dels Premis Treballs de Recerca, que estan adreçats a l’alumnat de segon de batxillerat. Als premis han concorregut alumnes dels instituts Jaume Salvador i Pedrol i Francesc Ferrer i Guàrdia i de l’Ateneu Instructiu.

Els guardons estan dividits en quatre àmbits: Ciutat; Ciències Socials, Arts i Humanitats; Científic i Tecnològic; i Ciutat Feminista. Els treballs participants versen sobre camps molt diversos, com la literatura, l’amor, la mobilitat, la història, l’educació, l’economia, el medi ambient, la medicina, la sanitat o la física.

 

Els treballs de recerca premiats aquest any són:

Àmbit Ciutat: premi per a Sant Joan Despí: una ciutat bilingüe?, de Magnus Sánchez.

Àmbit de Ciències Socials, Arts i Humanitats: el primer premi ha estat per a The Catalan and American educational system, de Paula Fernández. I el segon premi per a La sanitat a Catalunya durant la guerra civil (1936-1939). Josep Trueta i Raspall, de Miguel Sacaluga.

Àmbit Cièntífic i Tecnològic: Primer premi per a La música de la memòria: Alzhèimer i musicoteràpia, de Maria Escobosa. I segon premi per a Els efectes de la pandèmia de la COVID-19 en l’atenció primària del Baix Llobregat, de Lucía Llamas.

Àmbit Ciutat feminista: Premi per a De què parlem quan parlem d’amor?, de Laura Olmeda.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La ministra d’Afers Exteriors en funcions, Maria Ubach, visita el nou prefecte d’Occitània, Pierre-André Durand

Notícia següent

Mor un motorista de Figueres en xocar frontalment amb un turisme

Notícies relacionades