fbpx

Es reactiva el projecte del CAP del Gorg a Badalona

Avatar photo

El nou CAP del barri de Sant Crist de Badalona s’ubicarà en el carrer de Coll i Pujol, en un solar que fa cantonada amb l’avinguda dels Vents. Així ho han acordat aquest dimecres l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, en una reunió mantinguda a la Casa del Vila en la qual també han participat els tinents d’alcaldia Juan Fernàndez, Daniel Gràcia i Rosa del Amo.

Durant la trobada s’ha acordat que en els pròxims mesos l’Ajuntament aprovi la cessió a la Generalitat del terreny del carrer de Coll i Pujol per tal que, durant el primer trimestre de l’any 2024, s’aprovi la redacció del projecte per fer realitat el nou equipament.  El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona també ha confirmat als representants municipals que el nou CAP del Gorg entrarà en funcionament durant els primers mesos de l’any 2024, després de mesos aturat.

A més, la reunió ha servit per desencallar el projecte de la construcció de l’Institut La Riera. L’alcalde Garcia Albiol ha traslladat la preocupació del Govern municipal per l’endarreriment d’aquest projecte, que finalment, tal com ha confirmat el delegat de la Generalitat, agafarà embranzida en els pròxims mesos amb l’aprovació del projecte definitiu durant el primer trimestre de 2024.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha agraït la visita del delegat de la Generalitat i s’ha mostrat satisfet dels resultats de la reunió. “Hem arribat a aquesta reunió amb els deures fets i, gràcies a la feina prèvia per preparar-la, podem dir que projectes que semblaven eternitzats a la ciutat ara s’estan movent”, ha explicat l’alcalde.  Entre els avenços que s’han pogut constatar a la reunió, Garcia Albiol ha destacat el fet que el CAP de Sant Crist s’ubicarà en l’indret que desitjaven els veïns. “A la zona de Coll i Pujol amb l’avinguda dels Vents alguns veïns tenien la inquietud que hi poguessin anar pisos socials i els hem de dir que poden tenir la tranquil·litat absoluta que en aquest indret hi anirà un CAP”, ha explicat.

Abans de la reunió amb l’alcalde Garcia Albiol i els tinents d’alcaldia Fernàndez, Gracia i Del Amo, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha saludat als representants dels grups municipals de l’Ajuntament en el Saló de Plens de la Casa de la Vila.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Badalona estrena nou lloc web

Notícia següent

Localitzen més de 1.900 plantes de marihuana en una nau industrial al Berguedà

Notícies relacionades