Quasi 200 sancions per incomplir les restriccions anti-Covid a l’Hospitalet

Des de dijous i fins dilluns s’han atès a la ciutat 288 requeriments de serveis nocturns a causa de molèsties per sorolls, amb 33 denúncies

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet ha aixecat de dijous a dilluns 195 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19.

En total, han estat denunciades 195 persones: 109, per no respectar el toc de queda; 26, per consum d’alcohol a la via pública; 6, per no dur la mascareta; i 10, per diverses causes, com manca de respecte i desobediència a l’autoritat o tinença de drogues.

També han estat denunciats 11 locals: 7, per no respectar l’horari establert; 3, per excés d’aforament als vetlladors; i 1, per incomplir les mesures sanitàries.

De dijous a dilluns, la Guàrdia Urbana ha atès 288 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 202 en habitatges, amb 23 denúncies; 70 a l’espai públic, amb 7 denúncies; i 16 en establiments, amb 3 denúncies.

Cal destacar l’actuació realitzada a l’interior d’un habitatge del carrer de les Aigües del Llobregat que funcionava com a bar il·legal, amb 15 persones a l’interior que incomplien les mesures sanitàries.