El PSC reivindica la Ronda Nord entre Sabadell i Terrassa

"Durant massa anys hem obviat la generació de prosperitat a Catalunya i, si no la generem, no podem tenir recursos per millora la vida de la ciutadania"

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha reivindicat la necessitat de la Ronda Nord entre Terrassa i Sabadell en l’acte que els socialistes van celebrar ahir a Castellar del Vallès “Ronda Nord: una infraestructura necessària per al Vallès”, al qual han assistit els representants econòmics del territori, com els líders de la CECOT, Cambra de Comerç, PIMEC, directius empresarials i organitzacions sindicals.

 

El líder socialista ha estat acompanyat de la candidata a l’alcaldia de Terrassa, Eva Candela; l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; i l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez.

 

“Durant massa anys hem obviat la generació de prosperitat a Catalunya i, si no la generem, no podem tenir recursos per millora la vida de la ciutadania” ha afirmat Illa. Per la seva banda, l’alcaldable de Terrassa, Eva Candela, ha afegit que “el teixit econòmic i social reclama aquesta infraestructura i els socialistes hi estem 100% compromesos.”

 

Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell, ha destacat que les infraestructures ferroviàries s’han de continuar defensant, “però no ho solucionen tot”, i que calen infraestructures perquè el país continuï generant riquesa i repartint-la.

 

L’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, ha estat qui ha recordat que la Ronda Nord no és important només per a les grans ciutats del Vallès com són Terrassa i Sabadell, sinó per tots els municipis de la comarca, com la seva mateixa ciutat.

 

Illa ha anat més enllà, defensant un “Quart Cinturó sencer”, enllaçant Sabadell amb Granollers, i així connectar el tram ja existent entre Granollers i Mataró. Finalment, els ponents han recordat que no s’ha de confondre majoria amb unanimitat, i que hi ha una majoria en el territori que vol aquesta infraestructura.