Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

El PSC inicia la unificació de les dues federacions del Vallès Occidental

Avatar photo
L’objectiu és crear una sola organització que englobi els electes socialistes de l’àmbit de Sabadell i Terrassa

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que actualment agrupen els electes dels municipis de Sabadell, per una banda, i de Terrassa, per l’altra. La proposta es presentarà en forma d’esmena en el pròxim congrés del partit del mes de març, i s’haurà de reafirmar posteriorment en cadascuna de les federacions comarcals. L’objectiu és, remarquen des del partit, donar servei a la ciutadania aprofitant la “força i empenta” que suposa tenir presència a els institucions locals i comarcals, garantint una “millor feina, més coordinada, amb més gent i més talent”.

La formació destaca que en l’àmbit logístic no suposarà “cap problema la unió de les executives”, donat que ja hi ha “experiències prèvies de treball conjunt”, com el Consell Comarcal, que aglutina els 23 municipis de la comarca i que treballa “pels beneficis conjunts”.

Fonts consultades asseguren que la previsió és que la unificació es materialitzi a finals de març, donat que no es preveu cap oposició al procediment establert.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La calamarsa arriba a Barcelona i talla l’AP-7

Notícia següent

Onze ferits per intoxicació de monòxid en un edifici

Notícies relacionades