Protecció Civil de Mollet incorpora dues noves motocicletes

Són vehicles que aportaran al cos d’emergència una millora en la seva mobilitat i resposta a la ciutadania

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Amb aquestes dues incorporacions, Protecció Civil ja disposa de tres vehicles tipus motocicletes, un vehicle tot terreny Pick-up, un remolc de transport, un vehicle mixt furgoneta compartit amb la Policia Municipal i el recent incorporat kit d’extinció d’incendis i bomba per inundacions.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha volgut “agrair la gran feina desinteressada que fa aquest grup de voluntariat per la nostra ciutat i refermar el nostre compromís per anar dotant-los de les eines adequades per facilita’ls-hi aquesta feina”.

A més de la incorporació d’aquests dos vehicles, que podran conduir qualsevol dels voluntaris i voluntàries, també s’ha adquirit la uniformitat nova d’estiu i d’hivern per tots els efectius operatius del cos. La uniformitat es compon de pantaló i polos, jaquetes, impermeables, botes de treball, gorres operatives i diferents complements de treball.

L’associació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil de Mollet del Vallès disposa de 20 efectius entre homes i dones. Tres persones que són aspirants a voluntaris, i 17 voluntaris dels quals 9 es troben actualment l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya realitzant el curs d’habilitació com a Voluntari de Protecció Civil.