Projecte per construir la xarxa de clavegueram de Les Sureres i renovar el paviment dels carrers

Avatar photo

El pressupost de l’actuació és de 3,3 milions d’euros. El Ple municipal va dur a terme l’aprovació inicial del projecte el passat dijous 3

Carrer on estan les clavegueres a Mataró. Imatge cedida per l’Ajuntament de Mataró

La urbanització Santa Maria de Cirera “Les Sureres” no disposa actualment de xarxa de clavegueram i cada finca té la seva fosa sèptica que ha de buidar periòdicament.

El projecte preveu construir la xarxa de clavegueram, amb col·lectors de 400 mm de PVC, i renovar el serveis que resultin afectats per les obres. També es renovarà el paviment dels carrers, es col·locarà mobiliari urbà i nova senyalització.

Les obres tenen un pressupost de 3.307.561,43 € (IVA inclòs). Es preveu finançar principalment per les persones propietàries de les finques mitjançant contribucions especials. L’Ajuntament aportarà un 10 % al cost total, a banda de la part corresponent per les finques que té en propietat a la zona. Els treballs tenen un termini d’execució de 12 mesos.

Un cop aprovat inicialment pel Ple, el projecte es publicarà al Butlletí Oficial de la Província i s’obrirà un termini d’exposició pública de 30 dies. Si es reben al·legacions es portarà novament al Ple per a la seva aprovació definitiva. L’Ajuntament tramitarà després l’expedient de contribucions especials que determinarà quina quantitat correspon a pagar per cada finca, per comptar amb el finançament necessari per executar l’obra.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twelve − one =

Notícia anterior

Més de 47.000 documents del fons de l’Arxiu General de la Diputació es poden consultar per internet

Notícia següent

Vilafranca del Penedès celebrarà aquest diumenge el darrer mercat d’artesania, brocanters i pintura de la temporada

Notícies relacionades