El programa 'Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025' incorpora un nou membre

El Consell Comarcal del Vallès Occidental té l'objectiu de promocionar l’oleoturisme i l’enoturisme

17 de març de 2025 a les 19:39h

Aquest any 2025 Catalunya ha estat escollida Regió Mundial de la Gastronomia, una iniciativa impulsada per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT). Aquesta elecció té com a finalitat destacar i promoure aquelles regions que contribueixen activament en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, posant en valor les diferents cultures alimentàries, l’educació per a la salut i la sostenibilitat i la innovació gastronòmica.

Amb l’objectiu de donar suport a la promoció del patrimoni gastronòmic català durant aquest any 2025, des de la Generalitat de Catalunya -mitjançant l’Agència Catalana de Turisme- s’han planificat diverses accions de promoció i suport en l’organització d’esdeveniments turístics i projectes relacionats amb el turisme gastronòmic.

L’adhesió del Consell Comarcal del Vallès Occidental al programa “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025” consolida l’aposta per la gastronomia i els productes locals com un dels pilars de l’estratègia de promoció turística de la comarca, destacant productes com l’oleoturisme i l’enoturisme, gestionats amb el suport del programa de Diputació de Barcelona, Xarxa Productes de la Terra.

Sobre l'autor
C CIUTAT
Redacció
Veure biografia
El més llegit