Presó provisional sense fiança a l’acusada de matar la seva companya a Barcelona

Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge en un pis del barri de Ciutat Vella

El jutjat d’instrucció número 4 de Barcelona ha ordenat aquest dilluns presó provisional comunicada i sense fiança per un delicte d’homicidi per a la dona detinguda aquesta matinada de dissabte a diumenge per la mort de la seva companya en un pis del barri de Ciutat Vella de la capital catalana. La dona ha prestat declaració aquest dilluns davant la magistrada titular del jutjat. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís del succés cap a les 02.30 h. El crim s’hauria produït enmig d’una discussió entre l’agressora, de 53 anys i nacionalitat espanyola, i la víctima, de 57 anys i també nacionalitat espanyola.
Les dues convivien en el mateix pis i la detinguda va ferir de mort la víctima amb una arma blanca. El succés va tenir lloc al número 8 del Passatge de Sant Bernat, en ple barri del Raval i a tocar de la renovada plaça de Terenci Moix. Els veïns de l’immoble afirmaven que es tractava “d’una mort anunciada” ja que “les discussions eren diàries i les denúncies dels veïns als Mossos d’Esquadra han estat innombrables al llarg dels anys”, com explicava la Manuela, que viu al pis de sota on es va produir l’apunyalament mortal.
Quan la policia va arribar al pis la víctima ja havia perdut la vida. Els veïns remarcaven que la relació sentimental entre les dues dones era molt turbulenta –”moltes vegades influenciada per l’abús d’alcohol”- i que les discussions eren constants.