Presó per a un veí de Sabadell acusat d’haver mort la seva dona aquest estiu

El cadàver presentava lesions traumàtiques que ara s'han atribuït al marit de la víctima

Un jutge de Sabadell ha enviat a presó un veí de la ciutat de 25 anys acusat d’haver mort la seva dona aquest estiu. El 2 d’agost, al voltant de les 5.30 h, la policia va rebre l’avís de la mort d’una dona en un pis del carrer Balari.

El cos presentava lesions traumàtiques, de manera que els Mossos van obrir una investigació per determinar si es tractava d’un homicidi.

Amb el resultat de l’autòpsia i després de mesos de recerca, la policia ha conclòs que l’home estaria directament relacionat amb la mort de la seva dona. Els Mossos el van detenir dijous, mentre divendres el jutge en va decretar l’ingrés preventiu a presó.

L’Ajuntament de Sabadell ha condemnat els fets. En un comunicat, el consistori ha remarcat que “vol manifestar el rebuig davant qualsevol forma de violència masclista, ja que totes són fruit de la societat patriarcal”.

Com a mostra de repulsa, el consistori ha convocat aquest dilluns al migdia un minut de silenci i aquesta tarda a la plaça Sant Roc hi haurà una concentració organitzada per la Taula de gènere, feminisme i LGTBI de l’Ajuntament.