Presenten L’Hanamorfosi, una interpretació de l’Hospitalet a través de formes, volums i llums

Formes i colors per abordar l’arquitectura, l’art urbà i el patrimoni de la ciutat, al CC Tecla Sala

El Centre d’Art Tecla Sala i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella presenten un nou projecte de col·laboració. Els alumnes de quart de les assignatures de Disseny Gràfic i Muntatges Efímers i d’Intervenció Audiovisual conviden a interpretar la ciutat a través de formes, volums i llums.  

La mostra s’ha ideat a partir de l’anamorfosi, un efecte de perspectiva utilitzat en l’art per forçar l’observador a un determinat punt de vista establert o privilegiat, des del qual l’element adquireix una forma proporcionada i clara. Mitjançant un joc de formes i colors, la instal·lació vol destacar la riquesa de l’arquitectura, la presència d’art urbà i el divers patrimoni cultural de L’Hospitalet. 

Així doncs, aquesta instal·lació proposa a l’espectador interpretar la ciutat de L’Hospitalet des d’aquesta perspectiva, a partir d’una síntesi de formes, volums i llums. Una proposta que convida a reflexionar i valorar positivament la ciutat i els seus espais de convivència i creació, per viure-la, gaudir-ne i formar-ne part. 

En l’exposició participen Andrea Clemente Romero, Encarni Díaz Márquez, Naomi Liuba, Eva Melià Segura,  Sara Ould-Otman Bekhti, Alejandra Hernández Herrera, Cristina LeivaGurruchaga, Eric Costa Velarde, Gisela SabioPovea, Judith Pérez Martín, Judith Viñals Díaz i Karen Delgado Parrales. 

L’exposició romandrà oberta del 28 de gener al 21 de febrer, de dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, i els diumenges i festius d’11 a 14 h.  

En compliment de les mesures anti-Covid, l’aforament queda restringit al 50 % i és obligatori l’ús de la mascareta.