Poveda (PSC ): “El Baix Llobregat contribuirà de forma decisiva a frenar la dreta i a revalidar un govern de progrés encapçalat per Pedro Sánchez”

  El Consell de Federació del PSC del Baix Llobregat aprova la proposta de candidats i candidates per a la llista socialista de Barcelona de les eleccions generals del proper 23 de juliol

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  El Consell de Federació del PSC del Baix Llobregat ha aprovat aquest dimarts la proposta de candidats i candidates per a la llista socialista de Barcelona de les eleccions generals del proper 23 de juliol. La federació ha proposat els noms de Raquel Sánchez (Gavà), actual ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana; José Zaragoza (Molins de Rei), actual diputat al Congrés i membre de la direcció del grup parlamentari socialista; Sònia Guerra (Sant Boi), actual diputada al Congrés i portaveu de Drets Socials del grup parlamentari socialista; Cristina Padrol (Gavà), primera secretària de la Joventut Socialista del Baix Llobregat; i Raül Martínez (Esplugues), secretari adjunt d’Organització de la Joventut Socialista del Baix Llobregat. 

  El primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha destacat que Sánchez, Zaragoza i Guerra han fet “una magnífica tasca en les responsabilitats que han ocupat” i que la llista proposada combina “experiència i joventut” perquè busca ser “una representació el més fidel possible del que és la nostra federació i la nostra comarca.”

   

  Així mateix, el primer secretari de la federació socialista ha dit que el PSC del Baix Llobregat surt a guanyar les eleccions generals “amb el mateix ànim i la mateixa força que les eleccions municipals que vàrem guanyar fa tot just 10 dies”. I ha afegit: “El 23 de juliol només hi ha dues opcions: o Pedro Sánchez o Alberto Núñez Feijóo. O progrés o retrocés. O un govern que aposta per la pujada del Salari Mínim Interprofessional, aprova una reforma laboral que millora les condicions de la classe treballadora i revaloritza les pensions o un govern l’únic propòsit del qual serà derogar tots els avenços socials conquerits. Necessitem una àmplia mobilització per frenar l’onada reaccionària que proposen PP i Vox. Estic segur, per això, que el Baix Llobregat contribuirà de forma decisiva a frenar la dreta i a revalidar un govern de progrés encapçalat per Pedro Sánchez.”