La Policia Local de Mataró posa en marxa el servei de cita prèvia

No és obligatori concertar visita prèvia per ser atès, però és recomanable per evitar esperes innecessàries

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

En marxa el nou servei de Cita prèvia per presentar una denúncia a la comissaria de la Policia Local de Mataró. La franja horària disponible per demanar visita concertada és de 7:30 fins a les 20:15 h.

 

Es pot demanar cita per denunciar pèrdua de documentació, amenaces, danys, estafes, fraus per internet, furts, lesions, robatori amb força, robatori amb violència i/o intimidació, sostracció de vehicle i ocupació d’immobles.

 

Un cop concertada la cita, es genera un comprovant que l’usuari rebrà al seu correu electrònic, on a més de la confirmació de la visita també s’indicarà quina documentació caldrà portar per evitar desplaçaments innecessaris i poder completar la denúncia.

 

La cita prèvia amb la Policia Local es pot sol·licitar a través del web municipal (www.mataro.cat/citaprevia) i per telèfon (010). No és obligatori concertar visita prèvia per ser atès, però és recomanable per evitar esperes innecessàries. En cas de no poder assistir a la cita és recomanable anul·lar-la perquè la franja horària quedi disponible per a algú altre.