fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

La Policia desallotja un immoble ocupat il·legalment a Castellbisbal

Avatar photo

La Policia Local ha intensificat la vigilància per combatre l’ocupació il·legal d’habitatges i locals al municipi, una pràctica delictiva que genera alarma social entre la ciutadania.

Precisament, fa uns dies, la Policia Local va evitar la possible ocupació il·legal d’un immoble a la urbanització de Comte de Sert. Una actuació que ha estat possible gràcies al veïnat, que no només va alertar als cossos de seguretat sinó que també va ajudar a demostrar, amb els seus testimonis, que l’accés il·legal s’havia produït feia poca estona, fet que va permetre als agents recuperar l’immoble i iniciar les corresponents diligències per la usurpació de l’habitatge i els danys produïts.

Recentment, i gràcies novament a la col·laboració ciutadana, la Policia Local també ha desallotjat un immoble ocupat il·legalment al carrer Ametllers del nucli urbà. Fruit de les denúncies presentades pel veïnat, el cas es va poder traslladar al jutjat, des d’on es va determinar la desocupació de l’habitatge. “En aquesta ocasió la implicació ciutadana ha estat determinant per resoldre favorablement el cas”, reconeix el regidor de Seguretat Ciutadana, Luis Luque, que agraeix “la valentia dels veïns i veïnes que malgrat que les amenaces i agressions s’han atrevit a denunciar l’ocupació”.

En aquest sentit, el regidor Luque, fa una crida a la col·laboració ciutadana i insisteix que “és molt important alertar de qualsevol fet o incident que s’observi i que es consideri estrany o sospitós, ja que aquest tipus d’informació és clau perquè la Policia Local pugui actuar ràpidament i de manera eficaç”.

Els avisos a la Policia Local es poden fer trucant qualsevol dia de la setmana i a qualsevol hora al telèfon 93 772 11 88. A més, l’Ajuntament també disposa de l’aplicació mòbil de seguretat ciutadana BeeSafe que permet passar avisos a la Policia Local en només 15 segons i sense necessitat de trucada de veu.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Balaguer atorga els Premis Energy Hublab

Notícia següent

Tres peces catalanes es mostren a l’exposició “Iberer” a Suïssa

Notícies relacionades