Venut el pis més car de Barcelona per 40 milions d’euros

Es tracta d'un àtic de més de 650 metres quadrats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El pis a la venda més car de Barcelona ja té propietari. Un particular estranger ha adquirit l’habitatge per més de 40 milions d’euros. Es tracta d’un àtic dúplex de 650 metres quadrats en el conegut com a Edifici Mandarin Oriental Residences d’apartaments de luxe, l’antiga seu del Deutsche Bank a Barcelona, situat en l’encreuament de la Diagonal amb el passeig de Gràcia.

El complex d’habitatges, amb 20 plantes de 500 metres quadrats cada una, consta de 34 apartaments i l’ha dissenyat l’arquitecte Carles Ferrater. L’àtic feia mig any que estava a la venda, des de juny de 2022, i la promotora ja va indicar que solament valoraria ofertes d’adquisició “per sobre dels 40 milions d’euros”.

Els habitatges que formen part de l’edifici de luxe compten amb entre una i quatre habitacions i amb superfícies d’entre 120 i 580 metres quadrats.

El fons inversor KKH Property Investors va comprar l’antiga seu bancària l’any 2014 per 90 milions d’euros i la seva intenció inicial era l’obertura d’un hotel de gran luxe. La moratòria de llicències d’allotjaments turístics impulsada per l’Ajuntament de Barcelona va impedir que aquest projecte tirés endavant i KKH va optar per reconvertir-lo en un edifici d’apartaments exclusius amb serveis d’hotel comunitaris, com a gimnàs, spa, piscina amb jardí o biblioteca.