Dilluns, 22 d'abril de 2024
És notícia

Pineda de Mar oferirà suport administratiu per formalitzar les preinscripcions a les escoles

Avatar photo
L’inici de les preinscripcions per a educació infantil i primària és a partir del 6 de març, i en l’educació secundària a partir del 8 del mateix mes

Les famílies amb infants en edat d’escolaritzar comptaran enguany amb suport administratiu per tal de formalitzar les preinscripcions als centres educatius pinedencs. Així ho ha explicat la regidora d’Educació, Ester Puertas, en una entrevista a Ràdio Pineda: «el més important és que tots els infants tinguin les mateixes oportunitats a l’hora d’estudiar i triar el seu futur».

És per aquest motiu que l’Ajuntament de Pineda de Mar posarà a disposició dos punts de suport, que les famílies podran utilitzar tant per a informar-se del procés, com per usar-ne els recursos tècnics per a la formalització digital de la preinscripció. 

Fins al 20 de març

Els punts de suport estaran a disposició de les persones interessades des del mateix dia d’inici de les preinscripcions, el 6 de març, i se’n podrà fer ús fins al dia 20 del mateix mes, coincidint amb el termini de finalització de les preinscripcions.

A Can Comas i al Centre Cívic

Els dos punts estaran situats a Can Comas -amb horari de 09.00 h a 13.00 h- i Centre Cívic de Poblenou -amb horari de 9.30 h a 12.00 h. Tot i que no és requisit, per tal d’aconseguir un servei més diligent i evitar esperes, es recomana sol·licitar hora a través del número de telèfon de l’Ajuntament amb extensió 6401 en el cas de Can Comas, i 6803 en el del Centre Cívic.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Aragonès: “No sé si s’acabarà fent el Hard Rock”

Notícia següent

L’atleta catalana Núria Picas “caça” un lladre que li acabava de robar

Notícies relacionades