Perill a Badalona: un home agredeix dones sense motius

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge recurs dels Mossos d'Esquadra.

Va muntat amb bicicleta i freqüenta el barri del Gorg de Badalona, ​​però també ha actuat a Santa Coloma de Gramenet. Un home negre acumula diverses agressions a dones sense motiu aparent als dos municipis veïns. Diverses noies han denunciat els fets a través de les xarxes socials en un intent d’identificar amb l’ajuda de la comunitat en línia l’agressor.

Montse, veïna de Santa Coloma, va denunciar el 29 de novembre passat l’atac d’aquest home. Ella caminava per la zona del col·legi Salvatella quan va rebre una puntada de peu a l’esquena que la va tirar al guarda-rail. “Em va fer molt de mal al maluc i al peu”, va relatar la víctima. “No he pogut veure qui era, però ho poso per aquí per si algú ha vist alguna cosa i ho pot dir”, sol·licitava la Montse a l’escrit a Facebook.

A la mateixa publicació, una altra noia denunciava un intent d’agressió per part del mateix home aquell mateix matí: “Sobre les 10.00 del matí, per l’Hotel Ibis, el mateix noi amb bicicleta m’ha començat a cridar del no-res i ha amenaçat amb pegar-me”. Aquesta segona víctima ha afegit que “gairebé agredeix una altra senyora gran que estava a prop, sense motius”.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat a Metrópoli les versions de les agressions i han constatat diverses denúncies. “Agredeix persones que no coneix, sense cap tipus de motivació i se’n va”, aclareix el cos policial català. Segons les mateixes fonts, l’home pateix algun tipus de trastorn psíquic i patològic.

Els Mossos asseguren que treballen conjuntament amb el jutjat i fiscalia per cessar les agressions de l’home. Aquest dimecres, 22 de desembre, l’han detingut i hauria passat a disposició judicial.