Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Parets modernitza el Teatre Can Rajoler amb les ajudes del Next Generation

Avatar photo

Les reformes han estat la digitalització i la modernització de la il·luminació, així com l’adquisició de nous projectors de baix consum i alta eficiència energètica

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha realitzat reformes i millores al Teatre de Can Rajoler utilitzant el finançament dels Fons europeus Next Generation per la modernització i la gestió sostenible de les infraestructures d’arts escèniques i musicals. Les millores han estat la digitalització i modernització de la il·luminació de la platea de l’amfiteatre, de la zona de treball i del llum de guàrdia, amb lluminàries LED d’alta eficiència energètica, i l’adquisició de nous projectors d’il·luminació de baix consum i alta eficiència energètica. 

El nou sistema implementat permet un estalvi estimat de més del 70%, millora les condicions de seguretat i confort i compleix les especificacions de les normatives vigents, assolint una lluminositat de 400 luxs amb control digital centralitzat programable, així com la millora en confort i l’accessibilitat per al públic i personal tècnic. 

 

Des de l’any 2017, l’Ajuntament de Parets ha realitzat una potent inversió el Teatre Can Rajoler per modernitzar-lo i adaptar-lo a la normativa vigent d’instal·lacions i equipaments escenotècnics, per valor de 782.802,55 euros. A aquest import, cal afegir-hi la inversió realitzada en aquesta última fase, durant els anys 2022 i 2023, per un valor total de 99.410,50 euros, dels quals 57.115 han estat finançats pels Fons europeus Next Generation. Aquest finançament ha estat canalitzat a través de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × 2 =

Notícia anterior

Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa aquest 29 d’abril

Notícia següent

Tarragona és una de les ciutats més brutes d’Espanya

Notícies relacionades