Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

Parets del Vallès signa un conveni de col·laboració amb Dones pel Futur

Avatar photo

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha signat avui, 22 de novembre, el conveni de col·laboració entre l’entitat associació catalana de dones directives i empresàries Dones pel Futur.

A l’acte de signatura de l’acord hi ha assistit l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Casandra Garcia i la presidenta de l’Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries, Núria Viñas. El conveni consisteix en l’adhesió al programa de suport a les dones en els àmbits rurals i urbà, que promou el SOC (Servei Públic d’Ocupació de Catalunya).

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha destacat que “es tracta d’una associació sense ànim de lucre i l’objectiu de l’acord és proporcionar un espai adequat a l’entitat per dur a terme les seves tasques. El programa permetrà a ciutadanes de Parets seguir un itinerari personalitzat d’orientació i formació per afavorir la seva inserció laboral i/o per desenvolupar un projecte d’emprenedoria propi. Per poder formar part del programa cal estar inscrita al SOC i empadronada al municipi de Parets”.

La vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Casandra Garcia, va ressaltar que “des del servei pensem que iniciatives d’aquestes característiques són una bona oportunitat pel municipi i sempre que hi hagi propostes per empoderar i ajudar a les dones, com a ajuntament, ens hi trobaran i estarem al costat i on faci falta perquè tirin endavant. Projectes com aquest ens han d’ajudar a continuar amb aquesta lluita femenina que no busca res més que la igualtat i les mateixes oportunitats que els homes”.

La presidenta de l’Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries, Núria Viñas, ha apuntat que “moltes gràcies a l’Ajuntament de Parets perquè per la nostra associació és molt important el vostre suport, ja que si no no podríem portar a terme els nostres programes. També vull felicitar a totes les dones que s’han inscrit al programa, estic segura que us anirà molt bé, ja portem molts anys d’experiència i són les testimonis les que ens fan continuar amb la nostra formació, acompanyament i treball en grup”.

Amb la signatura del conveni, l’Ajuntament es compromet a la cessió d’una sala pel desenvolupament del projecte de l’entitat al municipi. El projecte fa referència al programa de suport a les dones en els àmbits rurals i urbà és un servei personalitzat d’orientació professional i d’acompanyament a la inserció a les dones, dut a terme pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Aquesta iniciativa està impulsada pel SOC i fiançada per la Unió Europea amb els fons Next Generation.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

14 − 10 =

Notícia anterior

Baqueira Beret confirma que comença la temporada aquest dissabte

Notícia següent

Del Águila, López i Perea guanyen el Rànquing de Pitch & Putt

Notícies relacionades