Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Parets celebrarà una nova trobada de comerciants ‘Cafè Comerç’

Avatar photo

Cafè Comerç té el propòsit de convertir-se en un espai de potenciació del sector comercial i de serveis de la ciutat

Parets del Vallès acollirà la trobada de comerciants Brunch Comerç, dins les jornades Cafè Comerç, el diumenge, 26 de març, d’11 a 14 h, al Casal de Casal Can Butjosa. La sessió consistirà en la recepció i benvinguda dels participants, en una xerrada i taula de treball sobre el Decàleg dels valors del comerç de Proximitat. La jornada finalitzarà amb un petit refrigeri pels participants en la trobada.

L’objectiu de Cafè Comerç és organitzar periòdicament trobades amb la participació de membres de l’Ajuntament, experts i comerciants amb l’objectiu de potenciar el sector al municipi. El projecte es proposa com un espai de debat i reflexió on es plantegen necessitats, accions a fer en el futur i temes d’interès comú en el sector del comerç, i està emmarcat dins la campanya Enamorat de Parets. En aquest sentit, el projecte Cafè Comerç té el propòsit de convertir-se en un espai de potenciació del sector comercial i de serveis de la nostra vila.

Les inscripcions per assistir la trobada Cafè Comerç es poden fer via WhatsApp al 617 35 08 26 o trucada al telèfon al 93 573 88 88 indicant l’establiment i el nom de la persona o persones que hi assistiran i de l’establiment.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Figueres estrena un autobús 100% elèctric per afavorir un transport públic sostenible

Notícia següent

Els Bombers d’Amposta estrenen una embarcació de rescat

Notícies relacionades