Parets aprova la gestió i els preus públics de la nova piscina municipal descoberta

La votació es va dur a terme ahir, 23 de març, en el Ple municipal ordinari

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Parets del Vallès va aprovar ahir, 23 de març, en la sessió del Ple municipal ordinari, la gestió del funcionament i els preus públics de la nova piscina municipal descoberta. Els dos acords es van aprovar per deu vots a favor, sis abstencions i un vot en contra, i per deu vots a favor, cinc abstencions i dos vots en contra, respectivament.

La votació va consistir, per una banda, en l’aprovació inicial de l’establiment del servei públic de la piscina a partir dels documents tècnics municipals de: la memòria justificativa de les raons socials, jurídiques i tècniques de l’obra; el projecte d’establiment del servei sobre la forma de gestió, que fa referència a les obres, les instal·lacions i l’estudi econòmic i financer; i el reglament del servei que regula els drets i obligacions dels usuaris i usuàries, les normes generals d’utilització, l’ús correcte i manteniment i el règim disciplinari.

Per l’altra banda, el Ple municipal també va aprovar i establir els preus públics sobre l’ús del servei de la nova piscina a partir de l’Ordenança General reguladora dels Preus Públics de l’Ajuntament, conjuntament amb les respectives bonificacions.