Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Ornaments teixits amb llanes de colors decoraran diversos espais de Castellbisbal

Avatar photo
Un grup de dones de l’associació CADA ha elaborat artesanalment i de manera voluntària totes les peces de decoració, que es començaran a instal·lar aquesta setmana.
Aquesta setmana es començaran a col·locar al Pati de l’Esbarjo prop d’un centenar de mandales teixits amb llanes de colors i tapissos de macramé. També es decoraran amb ornaments artesanals de ganxet els arbres de la Plaça de l’Església.
Aquesta acció de transformació i embelliment de l’espai públic ha estat impulsada per la Regidoria de Comerç i compta amb la col·laboració de l’associació Castellbisbal Dones Actives (CADA), que voluntàriament s’ha prestat a elaborar totes les acolorides i originals peces que decoraran el Pati de l’Esbarjo i la Plaça de l’Església. Una feina artesanal que a més d’aportar un toc festiu i acollidor a l’entorn, ajuda a generar un ambient confortable i atractiu que fomenta la convivència.
Divendres, coincidint amb l’inici de les activitats d’una nova edició del Corretapes, s’inaugurarà aquesta iniciativa de millora de l’entorn urbà, que es preveu mantenir activa fins al setembre.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Igualada presenta les subvencions per empreses amb un impuls al comerç

Notícia següent

La Biblioteca Armand Cardona Torrandell de VNG s’adhereix al projecte “Música a fons”

Notícies relacionades