Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Obertura de la primera fira d’orientació educativa ‘Mollet t’orienta’

Avatar photo

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, el regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, i el director dels Serveis territorials Maresme-Vallès Oriental, Simó López i Xirau han participat a l’acte d’obertura de la fira, 'Mollet t’orienta'

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb els centres educatius, ha organitzat aquesta fira d’orientació educativa i laboral que té com a objectiu donar a conèixer les ofertes acadèmiques postobligatòries i sortides professionals a la ciutat i al territori.

El regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, s’ha mostrat “molt feliç perquè el Mollet t’orienta és un somni fet realitat”. El regidor ha afegit que “aquesta fira  ajudarà a respondre a les inquietuds dels més joves sobre el seu futur acadèmic i laboral. Una bona orientació és clau per apropar els i les nostres alumnes a l’èxit acadèmic i combatre l’abandonament escolar prematur”.

La programació disposa de l’espai firal al Mercat Vell i activitats al Mollet Hub i al Centre Cultural La Marineta, perquè les persones assistents puguin obtenir els recursos que els permetin orientar-se en el seu propi itinerari educatiu, laboral o emprenedor.

Hi participen els centres d’educació postobligatòria de Mollet: l’Institut Aiguaviva, l’Institut Gallecs, I’Institut de Mollet del Vallès, l’Institut Vicenç Plantada i  l’Escola Sant Gervasi; el Centre de Formació d’Adults, l’Escola Oficial d’Idiomes, així com l’Institut Torre de Malla de Parets, l’Institut Marta Mata de Montornès i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Valoració dels treballs en benefici a la comunitat durant l’any 2022

Notícia següent

Constantí posa en marxa un nou curs d’atenció sociosanitària

Notícies relacionades