Núria Gibert marxa del govern de Sant Cugat i renuncia a l’acta de regidora

La tinenta d'alcaldia i portaveu de la CUP-PC oficialitzarà el seu retorn de l'acta durant el pròxim ple ordinari de juny

La tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat, Núria Gibert, ha comunicat la seva decisió de deixar el govern i renunciar a l’acta de regidora, segons ha comunicat aquest dilluns l’Ajuntament. Ho va traslladar el 19 d’abril passat a l’alcaldessa, Mireia Ingla, i al primer tinent d’alcaldia, Pere Soler. La intenció de l’equip de govern és reestructurar el cartipàs per delegar les competències de la tinència d’alcaldia després del ple de juny, una vegada Gibert hagi retornat l’acta formalment, i mentrestant el regidor Marc Simarro assumirà les responsabilitats que exercia Gibert.

En una roda de premsa, Núria Gibert ha dit que encara no diran el nom de la persona que agafarà la seva acta. “Des de la CUP volem fer entendre la participació política des d’una perspectiva no professional sinó des del compromís militant”, ha explicat.

Núria Gibert i Dasca és, des de 2015, regidora portaveu de la CUP-PC. En el present mandat, ocupa el càrrec de segona tinenta d’alcaldia de l’equip de govern format amb ERC-MES i el PSC.

Mireia Ingla s’ha acomiadat de Gibert amb paraules d’agraïment.