Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Nova ubicació provisional pel mercat de Granollers a partir del 19 de novembre

Avatar photo

Les parades s’instal·laran en l’espai que va del Camp de les Moreres fins al recinte firal

Imatge d’un paradista del mercat de Granollers. Foto CEDIDA

L’Ajuntament de Granollers està ultimant tota la infraestructura per poder instal·lar provisionalment el mercat del dijous a la zona sud de la ciutat a partir de dijous vinent. Aquesta ubicació permetrà garantir el compliment de les mesures per aturar els casos de Covid-19 que va decretar la Generalitat el passat 15 d’octubre, que limiten al 30% l’aforament dels mercats no sedentaris.

 

El mercat del dijous, amb 370 parades ubicades als carrers i places del centre i amb diversos punts d’entrada on conviuen molts usos urbans (comerços, habitatges, oficines, etc), és incompatible amb el compliment de les mesures decretades. Per aquest motiu, s’ha buscat una ubicació provisional per poder celebrar el mercat i alhora complir les mesures de seguretat.

 

L’Ajuntament ha treballat la proposta amb marxants, productors i pagesos per poder celebrar el mercat en el nou emplaçament mentre estiguin vigents les mesures decretades. Així doncs, a partir de dijous vinent 19 de novembre, de manera provisional, el mercat del dijous es farà a la zona compresa entre el Parc de les Moreres i el recinte firal.

 

En els propers dies informarem de tots els detalls que comporta aquest canvi del mercat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Barcelona Comerç considera “desencertat” el pla de Tremosa per obrir tres hores les terrasses

Notícia següent

Montblanc aprova els projectes per rehabilitar el Pont Vell

Notícies relacionades