Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Nova plantació d’arbrat a Parets del Vallès

Avatar photo

L'Ajuntament de Parets del Vallès iniciarà el pròxim dimarts, 28 de març, noves plantacions d’arbrat a diversos espais del municipi

En aquesta ocasió es plantaran una trentena d’arbres per tal d’incrementar la cobertura d’ombra i augmentar la variabilitat de les espècies arbòries presents als espais verds.

Els espais verds on es realitzaran les plantacions són: Entorn del camí de Can Serra – Solar de Can Roset; Protectora d’animals; Correcan Can Berenguer; Correcan Víctor Català i Parc de Cal Jardiner.

L’alcalde, Francesc Juzgado, afirma que “una de les prioritats d’aquest govern és que Parets sigui un poble cada dia més verd i amb espais verds amb més ombra. Els arbres aporten un munt d’avantatges al nostre municipi i a les nostres veïnes i veïns. Seguirem treballant en aquesta línia”.

Les espècies escollides són diverses, en la seva majoria de fulla caduca, per tal de permetre l’entrada de llum i sol durant l’hivern i oferir ombra a l’estiu als usuaris dels parcs i jardins. Aquestes espècies són: freixes, pereres ornamentals, pruneres ornamentals, liquidambars, arbre de l’amor i troanes.

Són espècies amb pocs requisits d’esporga, i de fet, en plantar-se en espais verds, aquesta serà mínima.

Totes les espècies escollides ofereixen, en alguna època de l’any, alguna característica que les fa estètica i paisatgísticament molt interessants. Aquests trets van des de floracions prèvies a la brotada de fulles, canvis de coloració a la tardor, o bé petits fruits que donen aliment a ocells presents en el municipi.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La nova Escola dels Oficis de Reus s’ubicarà a l’edifici del Vapor Vell

Notícia següent

El Museu de L’Hospitalet recupera la memòria dels deportats als camps nazis

Notícies relacionades