Dilluns, 22 d'abril de 2024
És notícia

Nova campanya per dinamitzar el comerç i el barri de Sota el Camí Ral de Granollers

Avatar photo

Aquest mes d’octubre, engega una nova campanya per donar a conèixer i dinamitzar els comerços i la història del barri de Sota el Camí Ral, una iniciativa de l’Associació de Comerciants de Comerç Ral, en col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers i la Diputació de Barcelona. La campanya tindrà lloc del 2 al 31 d’octubre i consisteix en un itinerari a través de 22 botigues del barri. Els veïns podran optar a tres entrades dobles per anar al Cinema Edison i a tres entrades dobles a diferents espectacles de teatre: ConspiranoiaGran llibre de Nadal i Star Mamas.

Per poder participar en el sorteig, s’haurà de recórrer l’itinerari a través dels 22 comerços associats. A cadascun s’hi podrà trobar una il·lustració i l’explicació de diferents espais i personatges emblemàtics del barri. Els participants hauran d’omplir el mapa amb els noms dels comerços, quan hagin trobat la il·lustració corresponent, i un cop emplenat tot l’itinerari podran lliurar la butlleta a quatre establiments assignats: Les Delícies Granja, Farmàcia Olivet, Peixos Paquita i Selecciones Navarra. El sorteig de les sis entrades dobles per al cinema i el teatre es farà el 6 de novembre.

La campanya dona continuïtat a l’itinerari per la memòria col·lectiva “Una crònica sentimental del barri Sota el Camí Ral”. Un recorregut que es va celebrar el 26 de març passat, de la mà dels veïns i veïnes, amb 22 punts d’interès per donar a conèixer a la ciutadania el passat del barri i les històries de vida de la seva gent. La iniciativa va comptar amb la participació del veïnat, membres de l’Associació de Veïns, de l’Associació de Comerciants, del Consorci per a la Normalització Lingüística i de l’equip directiu de l’Escola Ferrer i Guàrdia.

Pla de Civisme i Convivència de Granollers 2020-2023

Aquesta nova campanya forma part del Pla d’intervenció integral al territori “Grup Primer de Maig”, en el marc del Pla de Civisme i Convivència de Granollers 2020-2023. Té per objectiu enfortir la comunitat del barri a través del treball transversal i l’apoderament comunitari, per millorar condicions de vida de la població, reduir les desigualtats socials i afavorir la igualtat d’oportunitats.

El projecte també treballa per la millora de l’accessibilitat i l’eficiència del barri i dels seus habitatges, alhora que pretén millorar la cohesió de les comunitats veïnals, des d’un enfocament restauratiu i l’augment de la vinculació amb el teixit social i comunitari, amb l’entesa de la comunitat com a pilar i motor de canvi.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Agredeix a la seva parella per no tirar la cadena del vàter

Notícia següent

El ple de l’Ajuntament de Montblanc acorda compensar part del deute amb la Diputació

Notícies relacionades