Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Nova campanya de donació de sang a Castelldefels

Avatar photo

Al Banc de Sang i Teixits li calen més de 1.000 donacions de sang al dia per garantir que tothom tingui sang quan ho necessiti, per exemple per a intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, trasplantaments o en cas d’accidents greus.

Per això, la unitat mòbil de donació del Banc de Sang i Teixits porta a terme una campanya de donació de sang a Castelldefels. La cita és la següent:

  • Dimarts 29 d’agost: Plaça Joan XXIII (al costat del CC Frederic Mompou) – de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.
  • Cal que els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat.

 

Des del Banc de Sang i Teixits es recorda que només poden donar sang les persones majors de 18 anys (fins a 70 anys), trobar-se bé de salut, i que pesin més de 50 quilos. No cal estar en dejú per fer-ho. Cal portar document identificatiu personal.

El Banc de Sang i Teixits és l’empresa pública que té com a missió la gestió i l’administració de la donació, la transfusió i l’anàlisi de la sang i el plasma sanguini, així com actuar com centre d’obtenció i processament de teixits a més d’altres línies d’actuació en el camp de la immunobiologia, el diagnòstic molecular, la teràpia cel·lular i la medicina regenerativa.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × 5 =

Notícia anterior

El concurs de fotografies Esteve Sais de Llívia bat rècords

Notícia següent

Vilanova i la Geltrú canvia 195 contenidors soterrats per contenidors de superfície

Notícies relacionades